KAHRAMANMARAŞ SPOR'U SATIŞ
Haber
30 Ağustos 2022 - Salı 14:46
 
KAHRAMANMARAŞ SPOR'U SATIŞ
Kahramanmaraş Spor Satıldı Mı?
SPOR Haberi
KAHRAMANMARAŞ SPOR'U SATIŞ

KAHRAMANMARAŞ SPORU SATIŞ 


Evet sevgili Kahramanmaraş halkı yanlış duymadınız Kahramanmaraş sporu satış nasıl oldu onu yazalım 
Kahramanmaraş spor kulüp başkanı sayın Ceyhan’ın babasının vefatından sonra bırakması ve takımı devredeceğinin duyulmasından sonra birkaç taliplinin almak  istemesinin hikayesi nasıl gerçekleşti kısaca anlatayım.
2 adet şahit olduğum satış Karşı tarafın tamamen ciddiyetsiz bir teklif sunması üzerine gerçekleşmedi detay isteyen benden öğrenebilir.


Şimdi gelelim Kahramanmaraş Büyükşehir belediye sporun bal ligi (bölgesel amatör lig) için ayırdığı bütçeye, bütçe yaklaşık olarak 10 milyon TL ya adama sormazlar mı amatör ligden 2.ci lige çıkana kadar ne kadar para harcamak zorundasın hazır satılık takım var iken neden almadınız demezler mi derler tabi ki derler ama yazının başlığı da aslında buradan doğuyor.


Kahramanmaraş spor satıldı, evet yanlış duymadınız Kahramanmaraş spor satıldı. Yalnız bırakarak sattılar, stadyumsuz bırakarak sattılar, kapalı masalar ardında toplanıp kuyusunu kazarak sattılar Kahramanmaraş’ın profesyonel takımını siyasi emellerine alet edip masa başında sattılar yazık değil mi bu memlekete yazık değil mi bu taraftara madem bu kadar bütçe ayıracaksınız neden adam akılı bir teklif yapıp bu takımı satın almadınız, ama niyet farklıydı senaryo çoktan yazılmıştı Başkan Ceyhan’a açılan bütün kapılar kapanacak takımın küme düşmesi için her şey yapılacaktı oda oldu takım küme düştü. 
Evet sayın halkımız bir atasözü vardır kol kırılır yen içinde kalır sözünün vuku bulmasını temenni ediyor inşallah yukarı da yaşananlar tekrarlanmaz bir takım yok olup gitmez.


Sayın Başkan Ceyhan ile konuşmamızda yeni bir oluşum kurmak istediklerini geçmişe sünger çekeceklerini ve takıma maddi manevi destek olmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ve bütün taraftarı da inşallah stadyum tamamlandıktan sonra takıma sahip çıkmaya çağırdığını buradan söylemek istiyorum. 


Önümüzdeki yazılarımda Kahramanmaraş’a söz verilen stadyum ve yıkım kararı alınan stadyumun sezonun kaçıncı haftası yetiştirilecek konunun takipçisi olarak size yazacağım bizi izlemeye devam edin.

 

Yılmaz Terliksiz

 

 

Kaynak: (Maksat Maraş) - Maksat Maraş İnternet Gazeteciliği Editör: Kerem ÇINAR
Etiketler: KAHRAMANMARAŞ, SPOR'U, SATIŞ,
Yorumlar
Haber Yazılımı